Waar kwaliteit en esthetiek samenkomen

Acsento, een internationaal en vernieuwend bedrijf dat zich focust op tapijten en schilderijen met certificaat, heeft in de laatste jaren zijn vaste plek op de Europese markt veroverd. Op een korte tijd zijn wij sterk gegroeid. Het resultaat van een uitstekende service en een inspirerend aanbod met zowel klassiekers als steeds wisselende nieuwe items. Al van bij het begin werken we samen met zowel binnen- als buitenlandse designers. Vakmensen die inspiratie meebrengen van over de hele wereld en constant nieuwe ontwerpen creëren.

  Bij Acsento houden we van verhalen. Van producten waar esthetiek, vakkennis, traditie, maar ook innovatie samenkomen in een eclectisch aanbod. Van Belgische en Indische Chenille tapijten,Kelim en wollen tapijten uit Indië, tot comforttapijten uit China. Elk met hun eigen look en feel. Bovenop staat kwaliteit. Iets waarmee we vandaag – maar ook morgen- het verschil maken.

Nieuwe collectie bekijken?

Meld u aan om als eerste onze nieuwe collecties te zien.

Aanmelden
Acsento

Aanmelden of een account aanvragen

Account aanvragen

Acsento account aanvragen

Account aanvragen

Wenst u de volledige collectie te zien en ook op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties, vraag dan hier een login aan:

Hier inloggen als je al een account hebt

Wachtwoord vergeten

Acsento